DEEL is een vereniging (energiecoöperatie) voor en door inwoners van Leusden. Iedereen in Leusden kan meedoen, om samen energie te besparen én meer duurzame energie te produceren. Doe ook mee! Samen kunnen we onze woningen nog energiezuiniger maken, en ons dorp nog duurzamer.

deel vlag 2Waarom dit (nieuwe) initiatief? Veel gemeentes hebben een energiecoöperatie zoals DEEL. Daarin kunnen projecten gerealiseerd en versneld worden die eerder in Leusden niet of niet goed mogelijk waren. Denk aan collectieve inkoopacties voor alle wijken, collectieve zonnedaken, maar ook uitleen van apparatuur en open huis middagen. De oprichting is afgestemd met andere Leusdense organisaties en met de gemeente. Zo hebben we een brede samenwerking, waarin we elkaar aanvullen en versterken, ideeën oppakken en versnellen, met projecten voor iedereen.

De oprichters-initiatiefnemers zijn actief in Energiegroep COOL, IkWilWatt - energiegidsen, Zonnedak de Korf en Zonnedak Valleizon. Zo konden de ideeën snel gekoppeld worden en afgestemd met andere organisaties. 'DEEL' staat voor 'Duurzame Energie voor Elke Leusdenaar'

DOE OOK MEE!
- lid worden
- aanmelden nieuwsbrief
- deel je vragen, wensen en ideeën

Contact
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- - -
BESTUUR 2023-2024

Willem van der Wal, Marian Marseille, Dink van Ginkel en Jan Wanner

Oprichtingsdatum: 21 januari 2021
KvK: 81847882
IBAN: NL09 TRIO 0320 190 765

Download
- statuten
- ledenovereenkomst
- privacyverklaring