In Leusden heeft ca. 1 op de 4 woningen al zonnepanelen. Wilt u ook zonnepanelen op uw dak? Doe dan nu mee met onze Collectieve Inkoop Zonnepanelen, de DEEL Najaarsactie ism New Solar uit Woudenberg. De actie is op verzoek verlengd, inschrijven kan tot en met vrijdag 26 november.

zonnepanelenVia een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt u inschrijven en een offerte aanvragen. Vermeld daarbij: uw naam en adres, en het telefoonnummer waarop uw bereikbaar bent.

ZONNEPANELEN en COLLECTIEVE INKOOP
Zonnepanelen leveren nu meestal meer rendement dan spaargeld op de bank, zeker met de stijgende energieprijzen en de mogelijkheid om de btw terug te vragen. Ook zonnepanelen op het oosten of het westen geven een goede opbrengst. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw dak? Met deze actie kunt u nu snel en simpel een deskundig advies aan huis vragen. New Solar is een zeer ervaren zonnepanelen-bedrijf uit Woudenberg. Zij werken met eigen mensen, en hebben ook in Leusden al veel zonnepanelen gelegd.

Speciaal voor deze actie biedt New Solar een korting van 15 euro per paneel. Zie hieronder voor voorbeeld-pakketten en -prijzen.

Meedoen? - inschrijven kan tot en met vrijdag 26 november
Schrijf u in via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarbij: uw naam en adres, en het telefoonnummer waarop uw bereikbaar bent. U krijgt dan een deskundig advies aan huis, met een passende offerte voor uw dak en uw wensen. Installatie start vanaf januari/februari 2022. Veel mensen hebben al ingeschreven, en op verzoek is de actie verlengd: inschrijven is nu mogelijk tot 26 november 2021.

Meer informatie?
- za 16 okt | Kom langs bij de grote Energiemiddag in en rondom de Til, op zaterdag 16 oktober van 13:00-17:30 uur
- do 21 okt | Doe mee met de Online Informatieavond ism New Solar, op donderdag 21 oktober van 20:00-21:00 uur
- contact: mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VOORBEELD PAKKETTEN - met ACTIE KORTING 15 euro per paneel
Zonnepanelen TrinaSolar Vertex, full black, met groot vermogen 385 Wp, en Goodwe omvormer
    ♦ PAKKET 1 | 8 zonnepanelen | 3.080 Wp | nu voor 3.284 euro *
    ♦ PAKKET 2 | 10 zonnepanelen | 3.850 Wp | nu voor 3.988 euro *
    ♦ PAKKET 3 | 12 zonnepanelen | 4.620 Wp | nu voor 4.522 euro *
* Standaard pakket schuin dak, incl omvormer, installatie en advies aan huis (prijs incl btw, maar let op: btw 21% is terug te vragen).
Vraag advies aan huis voor uw dak en uw wensen. Ook voor een plat dak, een oost&west opstelling of een dak met schaduw zijn passende pakketten.

Opbrengst rekenvoorbeeld
De TrinaSolar Vertex 385 zonnepanelen hebben een groot vermogen van 385 Wp. Bij een schuin dak op het zuiden produceert zo'n zonnepaneel ca. 355 kWh/jaar aan zonnestroom (factor 0,92); in zonnige jaren is de opbrengst nog hoger. Voor het 12-panelen pakket betekent dat ca. 4.200 kWh aan zonnestroom, wat bij een (oude) elektriciteitsprijs van 0,23 euro/kWh een besparing is van 965 euro.

WIST U DAT ...

 • Btw op de aanschafkosten kunt u terugvragen bij de Belastingdienst:
  U kunt zelf de btw terugvragen (zie MilieuCentraal voor uitleg); New Solar biedt ook een mogelijkheid om dit te laten doen.
 • Zonnepanelen leveren stroom zolang het licht is, dus ook als de zon niet schijnt:
  De zonnestroom wordt gebruikt voor uw apparaten in huis, en de rest wordt aan het net geleverd. Aan het eind van het jaar verrekent uw energiebedrijf de teruggeleverde zonnestroom in uw jaarafrekening.
 • Passende oplossing voor uw dak:
  Bij een 'standaard schuin dak' worden alle zonnepanelen aangesloten op een 'standaard omvormer' die de zonnestroom omzet in wisselstroom. Maar ook voor andere daken, bijvoorbeeld een oost & west opstelling, of zonnepanelen waar schaduw op valt, zijn een goede rendabele oplossingen beschikbaar (oa micro-omvormers, optimizers of parallel schakeling). Bespreek de mogelijkheden voor uw dak, en krijg deskundig advies en een passende offerte.
 • Zie MilieuCentraal voor uitgebreide informatie over zonnepanelen:
  Alles over zonnepanelen, met oa rekenvoorbeelden en btw teruggave; de salderingsregeling voor stroom die je levert aan het net en de overgangsregeling vanaf 2023; zonnepanelen en omvormers; en check hoeveel zonnepanelen op jouw dak passen.

BELANGSTELLING?
Schrijf u in via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarbij: uw naam en adres, en het telefoonnummer waarop uw bereikbaar bent. U krijgt dan een deskundig advies aan huis, met een passende offerte voor uw dak en uw wensen. Installatie start vanaf januari/februari 2022. Veel mensen hebben al ingeschreven, de eerse installaties zijn al ingepland, en op verzoek is de actie verlengd: inschrijven is nu mogelijk tot en met vrijdag 26 november 2021.

Als u inschrijft voor onze Collectieve Inkoop Zonnepanelen:
1. DEEL stuurt uw gegevens door naar New Solar
2. New Solar neemt contact op om een afspraak te maken voor een schouw, advies aan huis
3. New Solar stuurt u een offerte, incl actie-korting 15 euro per paneel
4. Als de offerte akkoord is, dan deze ondertekend terugsturen aan New Solar, waarna zij de installatie gaan inplannen
5. DEEL blijft bereikbaar voor vragen, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Zonnedaken Teller Leusden

x
ZONNEDAKEN OP WONINGEN
x
ZONNEDAKEN OP BEDRIJVEN
x
ZONNESTROOM (MW) GEÏNSTALLEERD VERMOGEN


Bron: CBS (t/m 2019) en DEEL; update nov 2021

We produceren op deze 2.680 zonnedaken van woningen en bedrijven al voldoende Leusdense zonnestroom voor het gebruik van
ruim 5.000 huishoudens, dat is 38% van alle inwoners van Leusden en er komen steeds meer zonnepanelen bij.

Oproep: Heb je onlangs zonnepanelen op je dak gelegd? laat het dan weten voor onze volgende update van de Zonnedaken Teller!